asb3.png
Minden Tárgynyereményes versenyünkre érvényes! +++ Ahol nevezőink száma eléri vagy túllépi a 100 főt plusz 2 db különdíjas tárgynyereményt sorsolunk ki. +++ Várjuk nevezéseiteket :)
 

Lea Viktória Története

AddThis Social Bookmark Button

 

 

Egy egyszerű felfázással mentem orvoshoz fel is írt pár gyógyszert .Nem gondoltam volna hogy terhes lennék így elkezdtem szedni őket . Mikor már számolgatni kezdtem hogy csak nem 2 hetet késik csak valami nincs rendben így egy ismerősöm azt tanácsolta ne szedjem tovább menjek inkább vissza az orvoshoz,De mivel péntek délután volt így 2 napot várni kellett. De közbe vettem egy tesztet ami egyből két csíkot kimutatott .A párommal megosztottam a nagy hírt , neki a lélegzete is meg ált egyből. Együtt vártuk a hétfői napot hogy most ez felfázás vagy tényleg szülők leszünk Ideges voltam a nőgyógyásznál mert nem tudtam hogy most mi lesz. Mikor megmutatta az ultrahangon a borsó nagyságú 6 hetes magzatot akkor az én lélegzetem is meg ált és csak néztem a monitort hogy az ott az én babám.
Teltek múltak a napok voltak hányingerek és mindig nagyon éhes voltam.
Egyik este megfürödtem már le is feküdtem mikor egy nagy nyílalást éreztem a hasam aljába .Nagyon meg ijedtem,nem mertem felkelni az ágyból .Majd enyhült a fájdalom és csak azt éreztem hogy a hasamba pici buborékok keletkeznek .Egyből felhívtam anyukámat hogy mi történt és ő csak annyit mondott hogy a pici meg mozdult .Ettől a naptól fogva még boldogabb voltam. De a hasam alja a másnap reggel ugyan úgy fájt .Így hát felhívtam az orvosomat aki egyből behívott és kiderült hogy a baba nagy és a méhem nem úgy tágul ahogy kéne .De legyek meg nyugodva mert ez elő szokott fordulni .Majd megnézte ultrahangon is mondta hogy szépen fejlödik de nem kell aggodni és mondta a páromnak hogy apuka nézze meg milyen szép a gyerekük és szeretnék e tudni hogy mi a neme?
Meg tudtuk hogy kislányunk lesz.
A pocakom egyre nagyobb volt és sokat kellett ennem mert mindig éhes voltam és a pocaklakó igen mozgékony volt .Sokat nem hagyott aludni éjszakánkén.
A 8.hónapban voltam mikor elkezdtem szédülni .Kiderült hogy magas a vérnyomásom így a meglévő gyógyszerekhez kaptam még egyet.Egy kicsit féltem hogy ne hogy baja legyen a babánaka gyogyszer hatások miatt.
Utolsó héten jártam mikor mentem n.s.t-re és mondták hogy keressem fel az orvost mert vannak fájások amit én persze nem éreztem .Mivel ő úgy látta jónak így haza küldött.
Eljött a kiírt nap .Reggel hajnal 5-kor mennem kellett ki.
De nem kelet semmit csinálom de jöttek ám a fájások a derekamon keresztül és a hasam aljába végződött ,ezek enyhék voltak és 20 percesek. Nyugodt lélekkel küldtem páromat dolgozni ha valami van úgy is hívlak  de el se telt 1 óra és rá csörögtem hogy gyere haza mert már nem nagyon bírom a fájdalmakat .Mire haza ért én lefürödtem össze pakoltam .Útra készen álltam és mentünk be a korházba. Rátettek a gépre de a fájások elmúltak így hát haza küldtek mivel a méh szájam zárva volt. Én anyukámhoz mentem a párom pedig vissza dolgozni.
Épp akkor lett kész az ebéd és mivel haza küldtek én jól beebédeltem. És lefeküdtem aludni.13 órakkor jött egy nagy fájás majd eltelt 7 perc és megint de ezek nem olyanok voltak mint reggel erősebbek és hosszúak. Majd a párom is megérkezett és kimentünk kicsit sétálni hátha jobb lesz de nem lett még rosszabb lett úgy görcsöltem hogy nem bírtam felegyenesedni .Megint lefürödtem és írány a korház .Bevittek a szülőszobára 17 órakkor mivel már nyítva voltam 2 újjnyira , páromat 18 órakkor engedték be hozzám.19 órakkor percesek voltak a fájások és burkot repesztettek .Meg láttam az orvosom és nyugodt lettem hogy jó kezekbe vagyok. Már és akár szülhetek is .Párom fogta a kezem a többi szülő nők órditásait halottam még a telefont is halottam csörögni .Majd a szülésznő oda kiabált hogy Viktória maga felől érdeklődnek .akkor per pillanat már nem érdekelt semmi hogy ki érdeklődik csak valami történjen velem.
20.30kor jött megint az orvos a szülésznő és a nővérek.
Szedték szét az ágyat alattam feltették a lábam letakarták .Nem tudtam hogy mi lesz ezért egy kicsit ideges lettem.
Mivel a fájások egyre gyorsabbak volta és tágulni is gyorsan tágultam még az érzéstelenítőt se adták be nem volt rá idő csak azt halottam hogy nyomjon nyomjon .Majd egy melegséget éreztem és szóltak hogy apuka vágja el a köldökzsínort.
Majd meg halottam a csodálatos hangot amikor felsírt a pici babám majd a mellkasomra rakták .De el is vették becsomagolták és oda adták az apukának Közbe megkérdezték a nevét és mondták hogy Tóth Lea Viktória 2008.07.17.20.55-kor 56cm és 3500grammal megérkezett.Első kérdésem az volt az orvoshoz hogy ugye nincs semmi baja a gyogyszerek miatt de ő megnyugtatott hogy makk egészséges.
Ennél boldogabbak nem is lehettünk volna!!!
Ez csütörtöki nap volt és hétfőn már haza is engedtek.Első utunk együtt.Nagyon boldog voltam hogy már túl vagyok rajta és egy győgyőrű kislányom van.
Első napunk otthon vajon milyen lesz volt segítségem anyukám személyébe első napokban ö fürdette és mondta  hogy mit hogyan kell. Kis törékeny volt,
De szopizott és jó étvágya tejcsim pedig volt bőven .Még Leának tejtestvére is lett.
Fejlődtünk szépen és a rosszúl létek,terhesség és a szülés  egy örök emlék marad.

 

Loader

Programajánló

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
december 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Minta kicsi3
Minta kicsi
Minta kicsi7
Minta kicsi5
Minta kicsi4
Minta kicsi8
Minta kicsi6
Minta kicsi2
Copyright © 2013 Angelic Sweet Babies! Minden jog fenntartva! Oldalunk archivumát megtalálod: ITT
Illusztrációk: 123rf.com Tervezte és kiszolgálja : NyTeK
 
Distributed By Joomla Perfect   Sponsored By Ayos Hosting | Property List | FoodCart Franchise