asb3.png
Minden Tárgynyereményes versenyünkre érvényes! +++ Ahol nevezőink száma eléri vagy túllépi a 100 főt plusz 2 db különdíjas tárgynyereményt sorsolunk ki. +++ Várjuk nevezéseiteket :)
 

Címlap

AddThis Social Bookmark Button

asb logo

 

social network

Sok szeretettel üdvözöllek, megújult weboldalunkon!

 

Angelic Sweet Babies 2013-ban új, színes design-al, tematikus, áttekinthetőbb menükkel folytatja eddigi sikeres munkáját! Célunk a minél magasabb színvonalú fotóversenyek lebonyolítása, melyhez szponzoraink értékes nyereményekkel járulnak hozzá.

Mostantól könnyebben beléphetsz az oldalunkra. Használhatod meglévő Facebook vagy Google fiókodat, amit a meglévő regisztrációdhoz a profilbeállítások menüben tudsz hozzáadni. Új kereső funkció segít abban, hogy könnyebben megtaláld az oldalunkon keresett tartalmat.

Versenyeinkre továbbra sem lehet szavazni(sem online, sem SMS-ben). A versenyek eredményeit a nevezési határidő lejárta után, kizárólag az ajándéktárgyat/szolgáltatást felajánló szponzorunk dönti el, illetve az oldalunkon regisztráltak közül, kiválasztottakból álló, Szülői Zsűrink.

5191737 s

12666803 s

12432499 s

 

ÚJ, apróhirdetési felületünkön, lehetőséged van meghirdetni szolgáltatásaid vagy céged tevékenységét, valamint felkerülhetsz a fix bannerhelyekre is. Magánszemélyként a megfelelő rovatban továbbra is feladhatod, feleslegessé vált dolgaid és kedvedre válogathatsz a mások által meghirdetett dolgok között.

A Fórumba várjuk a versenyötleteiteket, megoszthatjátok gondolataitokat gyermekneveléssel vagy más családi közéleti dolgokkal kapcsolatban. Tanácsot kérhettek a többi szülőtől, vagy tanácsot adhattok egymásnak.

Szintént megújult, akár letölthető, havonta megjelenő ASB online magazinunk, érdekes cikkekkel, történetekkel, baba-mama egészséggel kapcsolatos tanácsokkal vár. Megtalálhaod benne a jelenleg futó versenyeink és a hónap gyermekeinek fényképeit.

Oldalunkon a pályázatok mellett olvashattok születéstörténeteket, színes programok ajánlatait, helyszínek ahová érdemes a család apraja-nagyjának ellátogatni; találhattok iskolásoknak, óvodásoknak szánt letölthető és online kreatív feladatokat, színezőket, recepteket és sok minden más, ami amiről érdemes olvasni.

Összegyűjtöttük és folyamatosan gyűjtjük gyermekkorunk legkedvesebb meséit, úgy mint Pumukli, Varázsceruza, vagy sok egyéb más mese, amiket kedves emlék visszanézni és szeretnénk, hogy a gyermekeink is megismerjenek.

Sok szeretettel várunk mindenkit a közösségi oldalakon, ahol klubtagjaink száma már több ezer(!) fővel büszkélkedhet. Rajongói oldalunkon rendszeresen tájékozódhattok a legfrissem verseny kiírásokról és eredményeiről is. Légy büszke arra, hogy egy jó csapat tagja vagy és ezt mutasd meg mindenkinek az ASB picbadge-el. 

Loader

Programajánló

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Nincs

Profil beállítások

Minta kicsi6
Minta kicsi8
Minta kicsi4
Minta kicsi
Minta kicsi7
Minta kicsi3
Minta kicsi2
Minta kicsi5
Copyright © 2013 Angelic Sweet Babies! Minden jog fenntartva! Oldalunk archivumát megtalálod: ITT
Illusztrációk: 123rf.com Tervezte és kiszolgálja : NyTeK
 
Distributed By Joomla Perfect   Sponsored By Ayos Hosting | Property List | FoodCart Franchise