asb3.png
Minden Tárgynyereményes versenyünkre érvényes! +++ Ahol nevezőink száma eléri vagy túllépi a 100 főt plusz 2 db különdíjas tárgynyereményt sorsolunk ki. +++ Várjuk nevezéseiteket :)
 
AddThis Social Bookmark Button

Angelic Sweet Babies

Tartalom védelmi jogi nyilatkozat

Angelic Sweet Babies weboldalon található tartalom, kizárólagosan Birkásné Házi Henrietta szellemi tulajdona.

Az oldalon kizárólag az oldal tulajdonosa, valamint az oldal szerkesztője (Nytek Bt) tehet közzé és szerkeszthet tartalmakat és jogosult bármely részének másolásához. Ez alól kivétel a feltöltött fotók - amihez admin jóváhagyás szükséges, az apróhirdetések - amik tartalmáért felelősséget nem vállalunk, valamint a fórum bejegyzések - amit igyekszünk a jó izlésnek megfelelően folyamatosan moderálni.

A tulajdonos előzetes, írásos hozzájárulása nélkül TILOS a weboldalról bármely célból, részben vagy teljes egészében szöveges és képi tartalmat feldolgozni, kimásolni, sokszorosítani! Regisztrált/ nevezett tagjaink jogosultak gyermekeikről vagy saját magukról fotókat, emléklapokat, okleveleket lementeni/ kinyomtatni KIZÁRÓLAG magán jellegű célokra, továbbterjesztés nélkül, az erre a célra kihelyezett "letöltés" gomb segítségével!
Az ASB oldalról tartalmat, előzetes beleegyezésünk után, csak az angelicsweetbabies.eu-ra való hivatkozással lehet megjeleníteni, azzal a megkötéssel, hogy nem modósítja az eredeti szöveget/ információt és a publikálás során mindenkor feltünteti a hivatkozási oldalt!
A honlap működése során minden eszközzel védjük látogatóink/ nevezők személyes jogait betartva a 1959 évi IV. Törvényt!
Felhívjuk a figyelmet, hogy a jogellenes felhasználás a szerzői, polgári jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhat maga után!

Megértésüket köszönjük

Az Angelic Sweet Babies csapata

Loader

Programajánló

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
december 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Minta kicsi6
Minta kicsi
Minta kicsi2
Minta kicsi5
Minta kicsi7
Minta kicsi3
Minta kicsi4
Minta kicsi8
Copyright © 2013 Angelic Sweet Babies! Minden jog fenntartva! Oldalunk archivumát megtalálod: ITT
Illusztrációk: 123rf.com Tervezte és kiszolgálja : NyTeK
 
Distributed By Joomla Perfect   Sponsored By Ayos Hosting | Property List | FoodCart Franchise