asb3.png
Minden Tárgynyereményes versenyünkre érvényes! +++ Ahol nevezőink száma eléri vagy túllépi a 100 főt plusz 2 db különdíjas tárgynyereményt sorsolunk ki. +++ Várjuk nevezéseiteket :)
 

Óvodásoknak

4656537 sÓvodásoknak szánt tartalmak között elsősorban olyan játékokat gyűjtöttünk össze, ami igazán le tud kötni egy óvodás korú gyermeket. Ilyenek például a színezők, mondókák, kiszámolók és körjátékok.

Gyermekdalok

 

A legnépszerűbb gyermekdalokból gyűjtöttünk össze nektek párat hogy ti is meg tudjátok tanítani gyermekeiteknek.


 

Bővebben...

Online színezők

6743465 sAz alábbi listába összeszedtük azokat a színezőket, amelyek megkímélik a gyermek ruháját és a környezetét (fal, asztal, stb.) a határtalan kreativitás, szemet gyönyörködtető eredményeitől. Az online színezőket nem kell kinyomtatni, így csökken a papírfelhasználás és kíméli a környezetet. Nem kell hozzá színes ceruza, zsírkréta, sem vízfesték. A színek soha nem fogynak ki és bármikor könnyen átszínezhető a kész mű.

 

  

Bővebben...

Letölthető színezők

3346015 sIde a hagyományos színezőket szedtük össze, amelyek letölthetőek, kinyomtathatóak. A hagyományos színező játékok fejlesztik a gyermek kézügyességét, elősegítik a szem-kéz koordináció fejlődését és nem utolsó sorban maradandó emléket hagynak maguk után. A gyermek megismerkedhet a különböző színezési, rajzolási technikákkal és eszközökkel, úgy mint a színes ceruza, zsírkréta vagy vízfesték. Elsajátíthatja a vékony és vastag vonalak húzásának technikáját és a satírozást úgy, hogy a meghatározott formán belül maradjon.

 

Bővebben...

Kiszámolók

kids-playing-11Minden játék elkezdődik valahogy. Ahhoz, hogy ne vitával, teljen a játékra szánt idő, gyorsan és egyszerűen kell eldönteni, hogy ki kezdje a játékot, vagy a játékban ki milyen szerephez jut. Ezekkel a kiszámolókkal ez könnyen megtehető.

 

 

 

 

Bővebben...

Körjátékok

ring-around-the-rosie-childs-playMegkerestük a legnépszerűbb körjátékokat, amiket nagyon szerettünk gyerekként. Ahhoz, hogy ez a kedves csoportos fogalkozás ne tünjön el a köztudatból, meg kell ismertetni a mai gyerekekkel is. Ezekre a játékokra szedtünk össze néhány példát:

 

 

 

Bővebben...

Farsangi versek, mondókák

Childrens CostumesFarsangra, farsangi óvodai előadásokra kerestünk elő néhány verset mondókát, amiket még mi tanultunk az óvodában. Reméljük ezekkel a versekkel sokakban sikerült nosztalgiát ébreszteni. A Te gyereked mi volt/lesz idén a farsangon?

 

 

 

 

Bővebben...

Húsvéti locsolóversek

hollokoi-husveti-fesztival-2011-4-oEgy szép régi magyar hagyomány szerint húsvétkor a lányokat meg kell locsolni. Ennek a hagyománynak a megőrzése érdekében megkerestük a legnépszerűbb locsolóverseket, amikkel engedélyt kérhetnek a fiúk, a lányok meglocsolására.

 

 

 

Bővebben...

Karácsony és Mikulás várók

 

11563137 sAz év legszebb és mindenki által leginkább várt ünnepe a karácsony. Éppen ezért a legtöbb és a gyerekek által legkönnyebben megjegyezhető versek és mondókák ebben a témakörben születtek. Összeszedtük a legszebb és legismertebb karácsonyi és Mikulás váró verseket, mert már mi is úntuk, hogy csak azokat halljuk amiket az óvodában tanultak.

 

 

 

Bővebben...

További cikkeink...

  1. Kisded mondókák
Loader

Programajánló

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Minta kicsi5
Minta kicsi7
Minta kicsi8
Minta kicsi4
Minta kicsi6
Minta kicsi3
Minta kicsi2
Minta kicsi
Copyright © 2013 Angelic Sweet Babies! Minden jog fenntartva! Oldalunk archivumát megtalálod: ITT
Illusztrációk: 123rf.com Tervezte és kiszolgálja : NyTeK
 
Distributed By Joomla Perfect   Sponsored By Ayos Hosting | Property List | FoodCart Franchise