asb3.png
Minden Tárgynyereményes versenyünkre érvényes! +++ Ahol nevezőink száma eléri vagy túllépi a 100 főt plusz 2 db különdíjas tárgynyereményt sorsolunk ki. +++ Várjuk nevezéseiteket :)
 

Felhasználási feltételek

AddThis Social Bookmark Button

Az Angelic Sweet Babies Oldal Felhasználási Feltételei

A szolgáltatás

A szolgáltatás jelenti az angelicsweetbabies.hu alatt elérhető összes szolgáltatást, beleértve annak közösségi keretrendszerét és versenyszabályzatát is.

A szolgáltatást az Angelic Sweet Babies (továbbiakban ASB) nyújtja, mellyel kapcsolatban Ön megértette és elfogadja az alábbiakat:

(1) amennyiben regisztrálja magát a rendszeren, meg kell adnia egy érvényes e-mail és levelezési címét, valamint a regisztrációs folyamatban választania kell egy jelszót; (2) a jelszó titokban tartásáért Ön felel;
(3) az ASB-t haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról;
(4) hozzájárul ahhoz, hogy az ASB kérése alapján bizonyos, korlátozott információt nyújt magáról (amely információnak időszerűnek, teljesnek és a valóságnak megfelelőnek kell lennie); és
(5) ezt az információt fenntartja és frissíti annak érdekében, hogy időszerű, teljes és a valóságnak megfelelő legyen.

Az ASB fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon felhasználókat, akik bármely más személy nevével, képmásával, e-mail címével vagy más személyes információjával visszaélnek vagy illegális, közszeméremsértő tartalmakat osztanak meg.

Felhasználói magatartás

Ön beleegyezik abba, hogy felelősségteljes magatartást tanúsít, és más felhasználókkal és tagokkal szemben tiszteletteljesen viselkedik.

Ezen feltételek elfogadásával beleegyezik abba, hogy a szolgáltatást nem használja más tagok zaklatására, rágalmazásra, becsületsértésre, az emberi méltóság és az egyenlőség alkotmányos elvének megsértésére vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére.

Az ASB fenntartja a jogot, hogy törölje vagy korlátozza azokat a felhasználókat, akik más egyéneket zaklattak akár üzenőfalakon, magánüzenetek formájában, bármely más nyilvános felületen vagy módon.

A regisztrációval automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy az oldalról információs és reklám tartalmú körleveleket kapjon!

Bármely kérdés esetén bátran keressen minket: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Loader

Programajánló

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
január 2019
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Profil beállítások

Minta kicsi5
Minta kicsi2
Minta kicsi
Minta kicsi7
Minta kicsi6
Minta kicsi8
Minta kicsi4
Minta kicsi3
Copyright © 2013 Angelic Sweet Babies! Minden jog fenntartva! Oldalunk archivumát megtalálod: ITT
Illusztrációk: 123rf.com Tervezte és kiszolgálja : NyTeK
 
Distributed By Joomla Perfect   Sponsored By Ayos Hosting | Property List | FoodCart Franchise