asb3.png
Minden Tárgynyereményes versenyünkre érvényes! +++ Ahol nevezőink száma eléri vagy túllépi a 100 főt plusz 2 db különdíjas tárgynyereményt sorsolunk ki. +++ Várjuk nevezéseiteket :)
 

Adatkezelés

AddThis Social Bookmark Button

Az adatkezelés alapja:

Az adatokat a felhasználók önkéntesen, határozott hozzájárulásuk alapján adják meg az oldalra való regisztráció során.

A kezelt adatok köre:

1., A felhasználó által a regisztráció során kötelezően megadott  név, becenév, e-mail és levelezési cím.

2., A felhasználó által önkéntesen megadott adatok a személyes profilban. Pl. város, foglalkozás, életkor, stb.

3., A felhasználó döntése alapján egyéb közösségi tevékenységhez kapcsolódó adat: képfeltöltések, cikk- és képhozzászólásai, üzenőfalon és fórumon közzétett bejegyzések, stb.

4., A felhasználó által önkéntesen megadott, más személyek adatait tartalmazó információ: meghívó küldése, közösségi megosztások, stb.

5., Az Angelis Sweet Babies (továbbiakban ASB) oldal használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben — a felhasználó számítógépének beállításától függően — a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. Az ASB oldal a naplóban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal. (kizárólag az adatkezelő és az adatfeldolgozó fér hozzá)

A megadott adatokat az ASB oldal bizalmasan kezeli és 3. személynek nem adja tovább, csak a felhasználó beleegyezésével (pl. tárgynyeremény esetén).

Az adatkezelés célja:

Belső internetes közösség alkotása és a felhasználók azonosítása.

Közvetlen, reklámcélú megkeresés, a versenyeket és az oldalt szponzoráló cégek megbízásából, anélkül, hogy az adatokat kiadnánk a 3. félnek.

A naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál.

Az adatkezelés időtartama:

1., Kötelezően megadott adatok esetében: amíg a felhasználó a közösség tagja. 

2., Önkéntesen megadott adatok esetében:  amíg a felhasználó önkéntes döntése/tevékenysége alapján azok megjelennek.

Személyes adatok törlése:

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni. Az ASB oldal a törlési igény beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat. Ezek visszaállítására nincs mód.

Az adatkezelés módosításának lehetősége:

Az ASB oldal fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. Ön a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

Felhasználók jogai:

A felhasználók tájékoztatást kérhetnek személyes adataik kezeléséről.. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat.
A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kell eljuttatni, amire 5 munkanapon belül választ kap az érintett.
A felhasználók kérhetik adataik törlését, az adatkezelés időtartama pont alatt meghatározottak szerint.

További kérdéssel, illetve észrevételeivel bátran keressen minket: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Loader

Programajánló

 ◄◄  ◄  ►►  ► 
december 2018
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Profil beállítások

Minta kicsi8
Minta kicsi5
Minta kicsi4
Minta kicsi6
Minta kicsi7
Minta kicsi3
Minta kicsi
Minta kicsi2
Copyright © 2013 Angelic Sweet Babies! Minden jog fenntartva! Oldalunk archivumát megtalálod: ITT
Illusztrációk: 123rf.com Tervezte és kiszolgálja : NyTeK
 
Distributed By Joomla Perfect   Sponsored By Ayos Hosting | Property List | FoodCart Franchise